/// ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Οδυσσέας Μαυρίκος | Ηλεκτρολόγος Σκύρος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Σκύρος

H επιχείρησή μας “Οδυσσέας Μαυρίκος” η οποία εδρεύει στην Σκύρο, διαθέτοντας μία έμπιστη ομάδα που αποτελείται από έμπειρους ηλεκτρολόγους σας προσφέρει αξιόπιστες ηλεκτρολογικές εργασίες σε προνομιακές τιμές, χωρίς όμως καμία έκπτωση στην ποιότητα εργασίας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συντηρήσεις κτιρίων και πινάκων, ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων, μελέτες φωτισμού, σχέδια ΔΕΗ καθώς και κάθε ηλεκτρολογική εργασία προσφέροντας εγγυημένα αποτελέσματα.

Όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες που αναλαμβάνουμε πραγματοποιούνται με γνώμονα την ασφάλεια και, πάντα, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε οικίες, εργασιακούς χώρους και κάθε χώρο.
 
 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

Οι ηλεκτρολογικές βλάβες είναι ένα συχνό φαινόμενο ιδιαίτερα σε παλιές εγκαταστάσεις. Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του χώρου σας. 
 
 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Ο ηλεκτρολογικός πίνακας αποτελεί την καρδιά της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης καθώς κάνει τη διανομή όλης της ηλεκτρικής ενέργειας του κτιρίου. Εμείς, μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση νέου πίνακα ή την αντικατάστασή του παλαιού με άριστα υλικά και αξιόπιστη εργασία.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ

Αφού πραγματοποιήσουμε σωστό έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης του κτιρίου σας για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της, αναλαμβάνουμε την έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ άμεσα και οικονομικά. Σε περίπτωση που παρατηρηθούν δυσλειτουργίες, σας ενημερώνουμε και προχωράμε στην άμεση επίλυση τους.
 
 

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Πραγματοποιούμε μελέτες και εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεση σας και για την επιδιόρθωση τους.
 
 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας σε κτίρια, οικίες και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο απαιτείται προστασία καθώς και την τοποθέτηση κλειστών κυκλωμάτων CCTV προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Μία εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης αποτελείται από ένα σύνολο καλωδίων και υλικών (πρίζες, κατανεμητές, κλπ) το οποίο πραγματοποιεί την μετάδοση φωνής και δεδομένων σε ένα κτήριο. Παρέχουμε υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα.
 
 

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

Οι αυτοματισμοί μέσα από μια σειρά συσκευών και συνδέσεων σας δίνουν πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού σας. Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις που θα σας λύσουν τα χέρια.